Кількість
|
Вартість
|
||
|
Виїмки та штампи - зручні та прості у використанні помічники кондитера.
Цей кондитерський інструментарій дасть вам змогу насолоджуватися роботою з мастикою і марципаном, роблячи її приємною і творчою.
Ви тільки спробуйте свій улюблений торт прикрасити квіточками, шоколадом, фруктами і зрозумієте, що торт стає в сотню разів смачнішим.
Для того, щоб навчитися прикрашати торти, багато не потрібно. Головне що Вам необхідно - це Ваша фантазія. Спробувавши один раз прикрасити торт, Ви більше ніколи не зможете залишити це дивовижне заняття, захочеться знову і знову освоювати нові навички та прийоми кондитерської майстерно
Спосіб застосування:
Для мастики:
Розімніть мастику, тонко її розкачайте і виріжте фігурку за допомогою виїмки.
Для тіста:
Розкачати тісто в лист, виїмками вирізати необхідну кількість фігурок і помістити на деко.
Характеристики:
Діаметри фігурної сторони: 4,5 см, 5,5 см, 6,5 см, 7,5 см, 8,5 см, 9,5 см,
Діаметри другої сторони: 5см, 6см, 7см, 8см, 9см, 10см,
Матеріал: харчовий пластик
Країна-виробник: Китай
Колір замовленого виробу може відрізнятися від фото!