Кількість
|
Вартість
|
||
|
Серед людей, які бажають харчуватися правильно, особливо підвищений інтерес викликає гарбузове борошно. Вона не містить глютен! А незвичайний відтінок, який воно надає стравам, оригінальний присмак – все це змушує людей уважніше придивитися до борошна з такого знайого і такого корисного гарбузового насіння.
Гарбузове борошно багате на такі вітаміни як: С, А, К, В3, В9. У ньому є багато мінералів: калій, марганець, магній, фосфор, залізо, кальцій, мідь, селен, цинк.
Борошно з гарбуза має імуностимулюючу, протиракову, протизапальну, протиалергічну, загальнозміцнюючу, бактерицидну дію. Гарбузове борошно також застосовують для лікування та профілактики при підвищених та емоційних навантаженнях, при нестачі енергії в період осені та зими для відновлення дефіциту вітамін.
Борошно із насіння гарбуза використовується:
- для випікання хліба та кондитерських виробів;
- для приготування супів, каш, соусів та салатів.
Склад: борошно із насіння гарбуза.
Поживна цінність на 100г: жири 25,65г, з них насичені жири 4,36г, вуглеводи 32,4г, з них цукри 9,0г, білки 26,2г, сіль 0,007г.
Енергетична цінність на 100г: 2004 кДж\479 кКал
Умови зберігання: зберігати в сухому, темному, добре вентильованому приміщенні в закритій упаковці при температурі не більше +35ºC та при відносній вологості не більше 70%.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 300г
Виробник: Україна, Сто пудів