Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соєве борошно - це продукт подрібнення соєвих бобів (насіння сої, макухи та шроту) до порошкоподібної маси, що широко застосовується в кулінарії через свої корисні властивості.
При цьому її популярність постійно зростає в тому числі завдяки своєму насиченому корисному хімічному складу, багатству на мінеральні речовини і вітаміни. Як і інші соєві продукти, це багате джерело рослинного білка.
Додавання соєвого борошна до улюблених страв надасть їм приємного смаку і ніжної текстури.
Особливо популярні продукти із сої у прихильників вегетаріанського харчування, як замінники м'ясної, рибної, молочної продукції.
Склад: обрушене насіння сої.
Харчова цінність товару на 100 грам
білки, г - 40
жири, г -15
вуглеводи, г - 33
енергетична цінність, ккал – 427, кДж – 1787,76
Умови зберігання: зберігати в сухому, темному, добре вентильованому приміщенні в закритій упаковці при температурі не більше +35ºC і відносній вологості не більше 70%.
Термін зберігання: 6 місяців
Вага: 300г
Виробник: Україна, Сто пудів