Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рисове борошно часто використовується як свого роду розпушувач, тому що надає випічці повітряну текстуру та незвичайний смак! Борошно характеризується високим вмістом крохмалю й відсутністю глютену, тому воно вважається дієтичним продуктом.
Рисове борошно відрізняється високим вмістом рослинного білка, багате вітамінами РР, Е і групи В, а також мікро- та макроелементами: калій, кальцій, цинк, мідь, фосфор, магній, марганець, залізо, селен.
Рисове борошно використовують для випічки тортів, млинців, солодощів, приготування соусів, гарячих страв і панірування.
Його краще не використовувати в чистому вигляді для приготування дріжджового тіста через відсутність клейковини, але цілком можна поєднувати рисове з пшеничним борошном (у пропорції 1:5). Випічка з рисовим борошном буде хрусткою і розсипчастою.
Енергетична цінність в 100г: 345 ккал
Харчова цінність: білки – 8,0г, жири – 1,0г, вуглеводи – 81г
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 500г
Виробник: Україна, Сто Пудів