Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рисове борошно часто використовується як свого роду розпушувач, тому що він надає випічці повітряну текстуру та незвичайний смак! Борошно характеризується високим вмістом крохмалю й відсутністю глютену, тому воно вважається дієтичним продуктом.
Рисове борошно відрізняється високим вмістом рослинного білка, багате вітамінами РР, Е і групи В, а також мікро- та макроелементами: калій, кальцій, цинк, мідь, фосфор, магній, марганець, залізо, селен.
Рисове борошно використовують для випічки тортів, млинців, солодощів, приготування соусів, гарячих страв і панірування.
Його краще не використовувати в чистому вигляді для приготування дріжджового тіста через відсутність клейковини, але цілком можна поєднувати рисове з пшеничним борошном (у пропорції 1:5). Випічка з рисовим борошном буде хрусткою і розсипчастою.
Склад: 100% борошно з рису.
Поживна цінність на 100г:
- білки - 6,2 г
- вуглеводи - 80 г
- жири - 0 г
Енергетична цінність на 100 г: 346 ккал
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС та відносній вологості повітря не вище 75%.
Вага: 500 г
Виробник: ТМ Фільварок, Україна