Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерські мастихіни – спеціальні невеликі лопатки (шпателя), що зовні нагадують будівельні кельми.
Мастихіни використовуються для роботи з дрібними деталями при створенні кондитерських виробів, для нанесення крему невеликими мазками, для роботи з кремом, шоколадом, мастикою і марципаном, для надання бажаного рельєфу на поверхні будь-якої випічки.
Підходить для створення шоколадних квітів – мастихін опускається в розпущений шоколад, потім на пергаменті залишають шоколадні «відбитки», пелюстки майбутньої квітки, пергамент з шоколадними пелюстками переносять в вигнуту форму і дають застигнути. Застиглі шоколадні пелюстки збирають в шикарні квіти.
Мастихіни застосовують як не гострий ніж, для силіконових молдів, щоб зрізати надлишки мастики, так як звичайним ножем можна пошкодити силіконову форму.
Такий набір дозволить створити велику кількість виробів з мінімальною затратою часу!
Характеристики:
Розміри:
- №5: з ручкою - 22 см, без ручки - 9,5 см
- №4: з ручкою - 20,4 см, без ручки - 7,5 см
- №3: з ручкою - 19, 5 см, без ручки - 6,7 см
- №2: з ручкою - 17,5 см, без ручки - 4,6 см
- №1: з ручкою - 16,5 см, без ручки - 3,8 см
Матеріал – дерево і метал