Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Ксантанова камедь Е415 – природний полісахарид, натуральна харчова добавка, яка використовується для виробництва продуктів харчування як стабілізатор, загусник, гелеутворювач, засіб для капсулювання; зволожуючий засіб в косметичній промисловості.
Властивості:
1. Ксантан – порошок білого або сіруватого кольору, який не має запаху і смаку. Не містить ГМО.
2. Речовина добре розчиняється у воді, не втрачає своїх властивостей в широкому діапазоні кислотності і температур.
3. Е415 практично незалежна від механічних впливів, а також дії кислот, солей і високих температур.
4. Ксантан – дуже сильний загущувач, а в поєднанні з камеддю ріжкового дерева та іншими загущувачами набуває властивостей гелеутворювача.
Застосування:
Камедь використовують для виробництва майонезів і соусів, для виготовлення джемів, желе, мармеладу, йогуртів та інших кисломолочних продуктів, морозива, кондитерських і хлібобулочних виробів.
Дозування ксантанової камеді для різних продуктів:
0,5г/кг-2,5г/кг: хлібобулочні вироби;
2г/кг: для приготування шейка, йогурту, молочного коктейлю;
3г/кг: пудинг, желе, кисіль;
5г/кг: томатна паста, сиркові десерти, сири, йогуртові соуси, майонези;
6г/кг: фруктові і овочеві соуси і креми, підливи, молочні десерти;
10г/кг: джеми, морозиво, сири;
20г/кг: овочеві пасти;
35г/кг: соуси для салатів, знежирені майонези;
Склад: ксантанова камедь 100%.
Умови зберігання: в сухому темному місці при температурі 20-25°С.
Вага: 100г
Виробник: Україна