Кількість
|
Вартість
|
||
|
Краплі термостабільні зі смаком темного шоколаду. Це ідеальний помічник кондитера.
Застосування:
- Шоколадні краплі в основному використовують при випічці кексів, мафінів, бісквітів, печива. (Бажано перед використанням у випічці краплі охолодити в холодильнику).
- Застосовують в якості наповнювача в різних видах тіста, в кремах, начинках, десертах, для сухих сніданків (мюслі, пластівці).
- Використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів і в якості декору.
- Оскільки шоколадні краплі смачні самі по собі, їх можна використовувати в якості наповнювача і прикраси і для холодних десертів. Наприклад, мусів, пудингів, морозива.
- Краплі шоколадні відмінно підійдуть для декорування кавових напоїв.
Рекомендація: щоб глазур не підгоріла, використовуйте для плавлення парову баню. Розігрівайте глазур до температури 45°C. Прикрашайте і начиняйте свої вироби.
Склад: цукор, жир рослинний, какао порошок, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор "Шоколад", сіль кухонна. Може містити сліди молока, горіхів, арахісу, глютену. Без ГМО.
Вміст какао-масла: 20%
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
- білки – 4,5 г
- жири – 34г
- вуглеводи – 55г
Енергетична цінність на 100 г: 534 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості 75% і температурі 18-20°C.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 250 грам
Відхилення від маси: +-10г
Країна-виробник: Україна