Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок насиченого темного кольору зі зниженим вмістом жирів.
Какао порошок отримують шляхом обробки тертого какао. Після цього порошок піддається додатковій алкалізації, тобто обробляється розчином лугу. Завдяки цьому какао порошок має більш насичений смак, колір, аромат.
Алкалізований какао порошок набагато легше розчиняється в рідинах в порівнянні зі звичайним какао. Для приготування напою немає необхідності його варити - досить залити теплим молоком, гарячою або холодною водою.
Основні переваги цього какао-порошку:
- Мікробіологічна чистота.
- Насичений смак і аромат.
- У напоях не дає осад.
- Низька швидкість седиментації (пов'язана з високим ступенем подрібнення какао), що дуже важливо, особливо при виробництві молочних напоїв.
- Малайзійський досвід, унікальні технології, дотримання всіх сучасних стандартів безпеки виробництва алкалізованих какао-порошків роблять цю продукцію високоякісною.
Застосування:
Какао застосовується для виготовлення широкого спектру високоякісних какао напоїв, а також коктейлів, морозива, у виробництві швидкорозчинних напоїв.
Використовується для приготування кондитерських виробів, десертів, глазурі, ганаша, шоколадної випічки, маргарину і масла.
Рекомендуємо додавати какао порошок в маффіни, кекси, печиво, основи для рулета і торта.
Можливе використання в якості посипання для цукерок і тістечок.
Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, без сторонніх запахів приміщеннях, захищених від попадання сонячних променів. Відносна вологість повітря не повинна перевищувати 60%, а температура + 20°С.
Вміст жирів: 10-12%
Термін придатності: 36 місяців
Вага: 250 г
Походження сировини: Малайзія
Країна виробник: Німеччина
осінь, осінній настрій, осень, осенний, осеннее