Кількість
|
Вартість
|
||
|
Алкалізований какао-порошок отримують з какао кейк (какао макухи), отриманого від виробництва тертого какао (пасти) і какао масла. Залежно від ступеня алкалізації ці какао-порошки підрозділяються на слабко-, середньо- і сильно алкалізовані.
При обробці какао кейків лугами какао-порошок отримує більш вишукані смакові якості, підвищується аромат і змінюється колірна гамма какао-порошку, він стає більш темним і насиченим.
Також в процесі обробки видаляються леткі кислоти, відповідно до цього знижується кислотність, підвищується рН до 6,8-7,2 і вище. В процесі алкалізації зменшується вміст дубильних речовин.
Алкалізований какао-порошок легше розчиняється у воді, в порівнянні з натуральним какао-порошком.
Продукт застосовується:
- для виготовлення широкого спектру високоякісних шоколадних глазурей і виробів;
- для вафельних прошарків і начинок цукерок, шоколадного масла, маргарину, морозива;
- для обсипання трюфелів, борошняних та кондитерських виробів;
- для додання ніжного аромату наповнювачам, бісквітам, суфле, випічці та печенню.
Переваги какао-порошку:
- При використанні в кондитерській і хлібопекарській промисловості зменшує дозування від 20% до 50%.
- Продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок і домішок.
- Висока жирність - 24%.
- Прекрасні робочі характеристики, ідеальний для обробки готових виробів.
- Цей порошок більш сипучий, розсипчастий.
- Алкалізований порошок стійкий до високих температур; у виробах колір і аромат залишаються насиченими.
- Для приготування напою порошок не потрібно варити, він легко розчиняється у воді і змішується з іншими інгредієнтами.
- У напоях не дає осад.
Умови зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С і відносній вологості не вище 75%.
Вага – 1кг
Виробник – Бельгія