Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гнучкий Айсінг Flexi, ILbakery 200 г
Суха кондитерська суміш для приготування гнучкого, тонкого мережива і декору кондитерських виробів, яка збереже щільність навіть на кремовому торті.
Застосування:
Робіть мереживо, квіти, шнурки, сіточки! Прикрашайте торти, еклери, пряники, макарон та інші десерти!
Інструкція: в суху суміш 60 г додати води 70 г (90-95 °C) і ретельно перемішати. Пофарбувати за потребою барвниками. Дати настоятися 20-30 хвилин до розчинення. Маса повинна повністю охолонути і стабілізуватися. Нанесіть розведену глазур на всю поверхню силіконового молда, видаліть надлишки суміші шпателем або ножем і просушіть. Після випікання, дістаньте килимок і переверніть мереживом вниз, дайте охолонути та за допомогою ножа або зубочистки допоможіть мереживу вийти з форми.
Гнучкий айсінг заощаджує час! Легко приготувати з будь-яким водорозчинним барвником. Можна сушити в духовці або при кімнатній температурі.
Час сушіння:
- при кімнатній температурі - від 3-х годин;
- в духовці (в режимі конвекції зменшуємо час на 10-15 хв):
* 50 ° С - 45-60 хв,
* 80 ° С - 20-25 хв,
* 100 ° С - 5-10 хв.
Готове мереживо або декор можна зберігати в холодильнику в плівці або в фользі.
Склад: фруктовий пектин, кукурудзяний крохмаль, діоксид титану, цукрова пудра і лимонна кислота.
Вага - 200 грам
Виробник – Україна