Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глюкозно-фруктозний сироп - натуральна підсолоджувальна речовина, отримана з кукурудзи, шляхом послідовного ферментативного розрідження і оцукрювання крохмалю до високоглюкозного сиропу, і перетворенням частини глюкози у фруктозу, сироп очищений активованим вугіллям і іонообмінними смолами.
Не містить у своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок. При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а одержуваний сироп має гарантовану якість.
Властивості і переваги глюкозно-фруктозного сиропу:
• виняткова чистота сиропу;
• наявність текстури;
• пориста структура, крихкість, хрусткий смак;
• глянцевість, блиск, глазурування;
• рівень солодкості і смакові якості практично ідентичні цукру;
• велика біологічна цінність в порівнянні з цукром завдяки можливості контролювати вуглеводний склад, що дозволяє виробляти продукт, подібний за складом з бджолиним медом;
• стабільність вуглеводного складу незалежно від обробки;
• підсилює аромат і зберігає забарвлення фруктів в процесі консервування;
• затримує кристалізацію сахарози;
• збільшує терміни зберігання продукції.
Застосування:
• в кондитерській і хлібобулочній промисловості;
• для виробництва консервів з ягід і плодів;
• для виготовлення безалкогольних, фруктових напоїв, соків, цукрових сиропів.
Зберігання глюкозно-фруктозного сиропу має свої особливості:
При температурі нижче 25°С глюкоза кристалізується. При температурі вище 30°С поступово наростає кольоровість сиропу, внаслідок термічного розкладання цукрів і їх взаємодії з амінокислотами.
Глюкозно-фруктозні сиропи слід зберігати при температурі 25-30°С в резервуарах з нержавіючої сталі з обігрівом або ємності з сиропом розміщують в приміщенні з температурою 34-35°С. В таких умовах можливо зберігати глюкозно-фруктозний сироп тривалий час.
Вага: 0,5 кг
Виробник: Україна