Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Квітки лаванди (сухоцвіти) – сухі квіти свіжої лаванди сіро-синього кольору із солодким ароматом, володіють розслаблюючими і піднімаючими настрій властивостями, що робить лаванду одним з найпопулярніших на сьогоднішній день ароматів.

 

Користь сухоцвітів:

Лаванда заспокоює нервову систему, допомагає впоратися з безсонням, стресами, депресією. Її запах – ніжний і привабливий, нормалізує тиск і сон, знімає головний біль та підтримує імунітет.

 

Рекомендації до застосування:

У кулінарії лаванда зайняла надійне місце. Вона особливо популярна на півдні Франції (в окрузі Прованс і на Французькій Рив'єрі), на узбережжях Італії та Іспанії.

 

Подрібнені бутони лаванди використовують у випічці (бісквіти, печиво, кекси, пироги). Для цього досить перетерти квіти та додати в сире тісто. На 1 кг в середньому досить 1-2 ч.л. сухих квітів.

 

Сухоцвіти застосовують у виготовленні зефіру, мармеладу, пташиного молока, суфле, мусів; для насичення ганашу і різних кремів. Використовують для ароматизації плиток шоколаду і для фінального прикрашання десертів.

 

Лаванда – сильний ароматизатор. Якщо квіти лаванди покласти в цукор, закрити ємність щільною кришкою, то через тиждень ви отримаєте лавандовий цукор, який сміливо можна додавати в чай ​​або в кулінарні вироби.

 

Крім того, із сухоцвітів лаванди можна заварювати дуже смачний, ароматний, розслабляючий чай. Залийте 1-2 столових ложки квіток лаванди склянкою окропу і залиште настоюватися 10-15 хвилин.

 

Важливо: через сильний аромат лаванду потрібно використовувати в невеликих кількостях, інакше десерт буде віддавати парфумерною віддушкою.

 

Рецепт домашнього безе з сушеною лавандою:

Інгредієнти: 5 шт. яєчних білків, ¼ ч.л. солі, 200 г цукрової пудри, 2 ст.л. сушеної лаванди.

 

Розігріти духовку до 180°С. Квіти лаванди подрібнити в кухонному комбайні, ступці або кавомолці. Збити яєчні білки, після чого додати цукрову пудру, сіль і подрібнену лаванду. Повільно і акуратно перемішати. Продовжувати збивати до жорсткої форми піків. За бажанням можете додати харчовий барвник, наприклад, синього або червоного кольору. Деко укрити пергаментом для випічки. За допомогою кондитерського мішка викласти безе та випікати на верхній стійці духовки протягом 45 хвилин при 100-110°С.

 

Склад: лаванда 100%.

 

Умови зберігання: зберігати в герметично закритій тарі, в сухому і темному місці при вологості не більше 75%.

 

Вага: 50 грам

Виробник: Україна

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Квітки лаванди (сухоцвіти), 50гр

Очікується
Артикул: 335688
60 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Сухоцвіти
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору