Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бордюрна кондитерська стрічка, вона ж – ацетатна стрічка застосовується для декорування тортів та кондитерських виробів.
За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби, вона використовується для тортів, тістечок і роботи з шоколадом. Стрічка підтримує форму навіть найніжніших тістечок.
Поширена область застосування декоративної кондитерської бордюрної стрічки – виготовлення з її допомогою оригінального шоколадного декору або декору з айсінгом. Для цього плівку можна повністю покрити шоколадним шаром в 1-2 мм, а на стадії застигання вирізати з нього потрібну форму, можна за допомогою кондитерського мішка або шприца намалювати на поверхні плівки візерунок з шоколаду. Після повного застигання шоколадна прикраса або королівська глазур легко знімається з поверхні плівки.
Щільність – 83 мікрон
Висота – 15см
В рулоні – 100метрів
Країна – Україна