Кількість
|
Вартість
|
||
|
Агар-агар IL bakery, дрібнодисперсний, 900 bloom.
Агар-агар – прекрасний желюючий засіб, який отримують натуральним шляхом з червоних морських водоростей. Він ідеально підійде для приготування кондитерських виробів. Найчастіше кондитери агар-агаром замінюють желатин.
Агар-агар застосовується в кулінарії, з його допомогою виготовляють: мармелад, зефір, жувальні цукерки, пастилу, суфле, джем, конфітюр, муси, желе.
Використання агар-агару:
Порошок агар-агар розчиняють в будь-якій гарячій рідині, наприклад, у воді, фруктовому соці, бульйоні, дають набрякнути. Приблизне співвідношення: 1 чайна ложка на склянку рідини. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки і остуджують страву при кімнатній температурі або в холодильнику.
Склад: агар-агар.
Умови зберігання: зберігати суху суміш при температурі не вище 25°С і не нижче -15°С, при вологості не більше 75%. Пачку необхідно щільно закрити після відкривання.
Термін придатності – 24 місяці
Вага – 50грам
Виробник – Індонезія