Кількість
|
Вартість
|
||
|
Желатин – позбавлений смаку та запаху, прозорий, слабо жовтуватий, порошкоподібний продукт.
Це не тільки безліч чудових та смачних рецептів, але і колаген - життєво важливий білок, необхідний для Вашого здоров'я:
- входить до складу продуктів, що надають зміцнюючу дію на організм людини;
- надає еластичність і міцність сухожиллям і зв'язкам;
- зміцнює кісткову структуру;
- піклується про здоровий стан шкіри;
- сприяє відновленню суглобового хряща;
- зміцнює структуру нігтів і волосся, надає їм блиск і силу.
Застосування:
Використовується для приготування м'ясних і рибних заливних блюд, фруктових желе, морозива, цукерок, десертів, а також для згущення збитих вершків, сиропів і кремів.
Продукт не викликає алергічних реакцій, не має сторонніх запахів і добре засвоюється організмом.
Спосіб застосування:
10 г желатину (1 столова ложка) залити 1-1,5 склянки гарячого (70°С - 80°С) сиропу або бульйону, перемішати до повного розчинення і процідити. Розлити по формах і поставити в холодне місце для застигання.
Вага: 15г
Виробник: Ямуна, Україна