Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Желатин – стабілізатор, який використовується для приготування кондитерських виробів.

 

Желатин свинячий – загущувач кращої якості. Не впливає на смак, колір і запах готового продукту.

 

Маса листового желатину становить близько 2г. на лист. Листовий желатин більш зручний у використанні. Не розсипається і не вимагає зважування. На відміну від порошкового, його можна замочувати в будь-якій кількості холодної води. При цьому листовий желатин дуже швидко набухає, (протягом 2-3 хвилин) і розчиняється (1-5 сек).

 

Для желірування 1-го літра рідини необхідно від 8 (м'яка структура гелю) до 10 (міцна структура гелю) листів желатину.

 

Спосіб приготування:

Є два основні варіанти (рецепти) застосування желатину.
Рецепт I. Холодне приготування (крем - страви і збиті вершки)
1. Необхідна кількість листів желатину замочити в перебігу 3-5 хв у холодній воді до утворення м'якої консистенції, після чого віджати.
2. Віджатий желатин розігріти на водяній бані або в мікрохвильовій печі до рідкого стану.
3. Розтоплений желатин охолодити до температури 40-45°С. Змішати крем або збитий білок з желатиновим розчином, потім всі разом обережно викласти в форму.
4. Готову страву помістити в холодильник для його подальшого застигання.


Рецепт II. Гаряче приготування (желейні і студнеподібні страви)
1. Необхідна кількість листів желатину замочити в перебігу 3-5 хв у холодній воді до утворення м'якої консистенції, після чого віджати.
2. Додати їх в гарячу, але не киплячу рідину-основу і перемішати до повного розчинення.
3. Готову страву помістити в холодильник для його подальшого застигання.
4. Блюдо відокремити кінчиком ножа від краю форми, потім занурити форму з блюдом ненадовго в гарячу воду і перекинути.

 

Склад: 100% свиняча шкура.
Харчова та енергетична цінність на 100гр: 1444кДж/336ккал, білки - 83гр, жири 0,6гр, вуглеводи 0гр.

 

Умови зберігання: від 0 до 20 градусів, у сухому місці без сторонніх запахів.

 

Сила желатину – 180 блюм, 10 листів

Вага – 26грам (±2гр)

Виробник – Ewald-Gelatine GMBH (Німеччина)

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Желатин листовий Ewald 180Bloom, 10 пластин

Очікується
Артикул: 15876
35 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Листовий желатин, Інгредієнти кондитера, Все для ..., Все для желе, Желатин
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору