Кількість
|
Вартість
|
||
|
Загущувач для сметани та вершків – необхідна добавка на кожній кухні, за допомогою якої можна отримати чудові десерти, а зі звичайної сметани і цукрової пудри створити смачний крем-просочення для торта.
Загущувач забезпечує високу стабільність і в'язкість продуктів. Збита сметана або вершки з загущувачем довго зберігають форму і структуру.
Загущувач сметани дуже стійкий до вологи, його потрібно додати до суміші, яку потрібно довести до густого стану. В середньому, щоб згустити 1кг суміші потрібно 10-30г загущувача, в залежності від консистенції вихідного продукту.
Застосування:
Загущувач харчовий Смета - це білий порошок на основі крохмалю та цукрової пудри, який легко розчиняється під час збивання сметани або вершків.
Забезпечує хорошу стабільність і високу в'язкість продуктів на основі сметани (вершків): кремів, десертів, морозива, а також соусів.
Спосіб використання: вміст пакету додати в загущувану суміш і збити міксером.
Дозування: одного пакета досить для згущення і придання кремоподібного стану 250-400 мл продукту.
Склад: цукрова пудра, крохмаль кукурудзяний.
Харчова цінність на 100г: білки 0,33г, жири 0,13г, вуглеводи 97,93г.
Енергетична цінність на 100г: 394ккал.
Вага - 12 грам
Країна-виробник – Україна