Кількість
|
Вартість
|
||
|
Збиті вершки - універсальний метод прикраси тортів, рулетів і тістечок.
Щоб вершки залишалися пишними, повітряними і не осідали протягом часу, в них додається спеціальний загущувач.
Загущувач вершків Dr.Oеtker - порошок білого кольору, однорідної текстури, немає запаху. Завдяки даному продукту, протягом тривалого періоду і навіть в теплу пору року збиті вершки відмінно зберігають декоративну форму.
Застосування:
Найчастіше компонент використовують для приготування крему для тортів, які стають м'якими і повітряними. Загущувач надає солодкуватий смак випічці і ніжний аромат. Можна також додати ваніль для посилення смакових якостей.
Продукт дозволяє також приготувати полуницю з вершками і різні десерти з ягодами, які обов'язково сподобаються як дітям, так і дорослим.
Загущувач для вершків приготований виключно з натуральних компонентів. Насичений вуглеводами, тому дозволить швидко позбавитися від почуття голоду і зарядитися енергією.
Спосіб застосування:
Одна упаковка розрахована для 0,2-0,25 л. вершків, що відповідає 0,5 л повітряних збитих вершків.
1. 0,2 л охолоджених питних вершків (з масовою часткою жиру 20-30%) збити протягом 1 хвилини.
2. Вміст пакетика всипати в вершки. При бажанні додати ванільний цукор. Збивати до згущення.
3. До вживання вершки зберігати в холодильнику.
Склад: модифікований картопляний крохмаль (загусник), цукрова пудра.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25ºС і відносній вологості повітря не більше 75%.
Вага: 8г
Виробник: Німеччина