Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадний аерозоль для нанесення покриття "велюр" на десерти.
Готова суміш з шоколаду і какао-масла в формі спрею дозволяє досягти модного і стильного покриття за лічені хвилини.
Велюр має яскраво виражений аромат доброго какао-масла та легкий солодкуватий смак.
Застосування:
Ідеально підходить для мастики, айсінгу, крему, марципану, так як гель рівномірно забарвлює масу без додавання води. Шоколадний велюр використовується для покриття муссових, бісквітних тортів і тістечок.
Екологічний, якісний пігмент забезпечує економічну витрату. Балончика об'ємом 250 мл вистачить на 4-5 тортів діаметром 18 см. Навіть при нанесенні тонкого шару, колір буде соковитим і яскравим. Дрібна дисперсія спрею дозволяє без особливих зусиль домогтися рівномірного покриття.
Рекомендації у використанні:
Перед використанням балон повинен перебувати в теплому приміщенні протягом години, і мати температуру близько 30°С. Перед нанесенням спрея-велюру кондитерські вироби повинні бути охолоджені в морозильній камері і мати температуру не вище мінус 20°С. Спрей наносити на поверхню торта на відстані 20 см за допомогою коротких натиснень.
Склад: пропелент: E943a, E944, E943b, какао-масло, білий шоколад; барвник; антиоксидант: Е392. Продукт може містити соєвий лецитин і рослинні масла.
Вага: 250 мл
Виробник: Food Colours, Польща