Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванільний цукор дарує будь-якій випічці приємний аромат ванілі і солодкість. Страв з використанням ванільного цукру дуже багато. Зазвичай, це кондитерські вироби холодного і гарячого приготування.
Використовується для надання ніжного аромату борошняним виробам, кремам, коктейлям, солодким стравам, а також застосовується як посипка.
Особливості:
- сильний ванільний аромат;
- добре поєднується з випічкою.
У ванільному цукрі міститься ванільний порошок, який має безліч корисних властивостей. Так, вживання випічки з ним вранці приводить організм в тонус і покращує розумову роботу. Це обумовлено тим, що ванільний порошок прискорює обмін речовин.
Спосіб застосування:
Використовувати за призначенням в рецептурному приготуванні страв.
Характеристики:
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 0
- вуглеводи - 98,9 г
- цукри - 98,3 г
- жири - 0
- сіль - 0
Енергетична цінність на 100 г: 1646,9 кДж / 394 ккал
Без ГМО.
Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці без потрапляння прямих сонячних променів.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 1кг
Виробник: "Олімпіум", Україна