Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ванільний цукор дарує будь-якій випічці приємний аромат ванілі і солодкість. Страв з використанням ванільного цукру дуже багато. Зазвичай, це кондитерські вироби холодного і гарячого приготування. Використовується для надання ніжного аромату борошняним виробам, кремам, коктейлям, солодким стравам, а також застосовується як присипка.
Особливості:
- сильний ванільний аромат;
- добре поєднується з випічкою.
У ванільному цукрі міститься ванільний порошок, який володіє безліччю корисних властивостей. Так, вживання випічки з ним вранці призводить організм в тонус і покращує розумову роботу. Це обумовлено тим, що ванільний порошок прискорює обмін речовин.
Спосіб застосування:
Використовувати за призначенням в рецептурному приготуванні страв.
Спосіб зберігання: в сухому прохолодному місці без потрапляння прямих сонячних променів.
Характеристики:
- Харчова та енергетична цінність на 100 г вмісту упаковки:
- Калорійність (кДж): 1 691
- Калорійність (кКал): 398
- Білки (г): 0
- Вуглеводи (г): 99,5
- Вміст цукру (г): 0
- Жири (г): 0
- Зміст жирних кислот (г): 0
- Баластні речовини (г): 0
- Натрій (г): 0
Без ГМО.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 100 г
Виробник: Україна