Кількість
|
Вартість
|
||
|
Конусні трубочки використовуються для випічки класичних конусних вафельних трубочок, трубочок з листкового тіста та інших десертів з наповнювачем. Склад наповнювача залежить від Вашого бажання: солодкий крем, м'ясний, рибний або овочевий.
Переваги використання форм для випічки трубочок:
- ідеально рівна трубочка (за рахунок твердої стійкої структури конуса);
- економія часу;
- довговічність;
- не вбирає запахи і не забарвлюється;
- легкість у використанні.
Спосіб виготовлення трубочки за допомогою конуса:
1. Розкатуємо тісто.
2. Ріжемо тісто на смужки.
3. Круговими рухами накручуємо смужку тіста на металевий конус.
4. Випікаємо в духовці згідно з рецептом.
5. Витягуємо конус з готової трубочки і наповнюємо її кремом.
6. Десерт готовий.
Характеристики:
Розміри:
- Довжина: 12 см
- Діаметри: 0,4 і 3см
Матеріал: нержавіюча сталь