Кількість
|
Вартість
|
||
|
Трансфери для шоколаду - вигідне та просте рішення для декорування різних виробів.
Шоколадні трансфери - листи з харчової плівки з нанесеним малюнком. Візерунок складається з таких інгредієнтів як крохмаль, какао-масло і харчовий барвник, не містить глютен, завдяки цьому він не шкодить здоров'ю, підходить для декорації дитячих кулінарних виробів.
Застосування:
За допомогою перекладних плівок можна створювати ексклюзивні вироби, які будуть виглядати не менш ефектно, ніж авторські малюнки висококваліфікованих кондитерів. Трансфери використовуються для нанесення кольорових або монохромних зображень, логотипів, фотографій, малюнків на цукерки і шоколадні плитки, або на будь-який шоколадний декор.
Як правильно використовувати шокотрансфер?
Для використання трансферних листів не потрібно ніяких додаткових пристосувань. Зображення на шоколад переноситься досить просто. Трансфер розкладається на рівну поверхню і заливається розплавленим (темперованим) шоколадом (28-32°С). Ця маса розрівнюється і охолоджується, поки шоколад не охолоне при кімнатній температурі (близько 1 години).
Потім з охолодженого шоколаду на якому вже відбився потрібний малюнок, знімається плівка. Для остаточної стабілізації покласти в холодильник на 10-15 хвилин. Працювати з шоколадом і плівками слід при температурі 18-22°С в приміщенні. Ви також можете згортати трансфер з нанесеним на нього шоколадом для отримання різних шоколадних завитків.
Трансфери призначені тільки для одноразового використання.
Умови зберігання: переносні листи слід зберігати в прохолодному сухому захищеному від світла місці при температурі + 12°С до + 18°С і відносній вологості повітря 40-50%. Їх не потрібно зберігати в холодильнику.
Термін придатності: 12 місяців
Розмір листа: 30*40 см
Виробник: Бельгія