Кількість
|
Вартість
|
||
|
Трафарет для шоколаду - кондитерський трафарет з харчового пластика для роботи з шоколадом, глазур'ю і айсінгом.
Як користуватися трафаретом:
1. Покладіть трафарет на рівну поверхню. Нанесіть шпателем темперований шоколад при температурі 32оС, глазур або айсінг.
2. Зніміть надлишки глазурі або шоколаду з поверхні трафарету.
3. Залиште для застигання при кімнатній температурі на 30-40 хвилин, після чого помістіть в холодильник на 15-30 хвилин.
4. Акуратно зніміть трафарет.
Рекомендації по використанню:
- Перед першим використанням необхідно ретельно промити трафарет з двох сторін під проточною водою з використанням губки і миючих засобів.
- Не використовувати з гарячими інгредієнтами.
- Не мити в посудомийній машині і гарячою водою.
- Тримати подалі від тепла та прямих сонячних променів.
Характеристики:
Трафарет прозорого кольору.
Розміри:
- розмір трафарету - 25х15см
- товщина трафарету - 1,5мм
- розміри листя (довжина х ширина) - 4,6х2,3см; 4,9х1,1см; 4,2х2см; 4,4х4см; 3,8х4,2см; 4,3х2,5см; 7,6х3,4см; 7,6х7см; 7,6х4,3см; 7,6х3,7см; 6,6х7,3см; 8х3,8см; 8,2х1,8см
Виробник: Україна