Кількість
|
Вартість
|
||
|
Трафарет – це швидкий і легкий спосіб декору кондитерських виробів. За допомогою трафарету можна прикрасити торт, печиво, пиріг, желе, пряники і багато іншого.
З трафаретом можна використовуватися сухі (цукрова пудра, какао, кориця та ін) і рідкі продукти (шоколад, Айсінг, крем, барвники тощо), а також можна використовувати його з аерографом.
Розмір планшетки: 25 х 16 см
Розмір візерунку: 22 х 12 см
Інструкція для рідких продуктів (на прикладі айсінгом):
1. Помістити трафарет на кондитерський виріб.
2. Ви можете закріпити трафарет (на відео вказано кілька способів), або утримувати трафарет з одного боку.
3. Візьміть невелику кількість айсінгом і за допомогою шпателя рівномірно розподіліть його по поверхні.
4. Видали надлишки айсінгом.
5. Акуратно зніміть трафарет.
*Зверніть увагу, що при роботі з видом продуктів поверхню кондитерського виробу не повинна бути липкою
Інструкція для сухих продуктів (на прикладі какао):
1. Потрібно змастити поверхню трафарету жиром, щоб какао зміг приклеїтися до трафарету і надлишки не потрапили на кондитерський виріб.
2. Рясно посипте поверхню какао (якщо Ви хочете посипати боковину, необхідно утримувати свій виріб під кутом 45 °).
3. Акуратно зніміть трафарет.
*При роботі з даним видом продуктів поверхня повинна бути липкою, щоб какао зміг приклеїтися до поверхні.