Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Какао терте – 100% чорний шоколад без будь-яких добавок, отриманий шляхом перемелювання (перетирання) какао-бобів. 

Виготовлений продукт з якісних какао бобів без застосування пальмових жирів, без домішок, цукру, ароматизаторів, консервантів, підсолоджувачів, не містить глютен. Без ГМО.

 

Корисні властивості:

  • зміцнює нервову систему
  • покращує кровообіг мозку
  • знижує артеріальний тиск
  • відновлює фізичні і розумові сили
  • знімає нервову напругу
  • підвищує концентрацію уваги і працездатність
  • є натуральним антидепресантом
  • нормалізує рівень холестерину

 

Терте какао використовується в кулінарії при виробництві натурального шоколаду, в тому числі гарячого ароматного напою. Просто розтопіть плитку і додайте улюблені інгредієнти за смаком. Дуже смачно з медом або сиропом ріжкового дерева.

Також можна додавати в каші, випічку і салати, покривати кондитерські вироби, створювати шоколадні цукерки. Є вихідною сировиною для виробництва какао-масла і какао-порошку.

Какао застосовують для глазурування: сухофруктів, карамелі, зефіру, суфле, мармеладу, печива, вафельних тортів, рулетів.

Для тих, хто стежить за своїм здоров'ям терте какао - це ласощі, які можна їсти просто так, без добавок. Крім того, можна вживати людям, у яких цукровий діабет.

 

Рецепт гарячого шоколаду:

  • 1 л молока;
  • 60-80г тертого какао, попередньо подрібненого з плиток в порошок;
  • 1 ст. л. фруктози або цукру (можна ароматизованою ваніллю);
  • 15г какао масла нерафінованого.

Молоко нагріти практично до кипіння (але, щоб воно не закипіло), всипати всі інгредієнти, перемішати, довести рідину до кипіння, дати настоятися в теплому місці, щоб терте какао не було крупинками, а встигло як слід розійтися.

Какао масло можна і не класти, тому що в какао тертому воно і так міститься в невеликій кількості, але якщо все-таки додати какао масло, то напій стане ще більш ароматним і насиченим.

 

Характеристики:

Склад: какао маса 100%. Без ГМО. Може містити сліди сої і молока.

Вміст какао-масла: 53,5%

Білки: 13,2%

Вуглеводи: 24,0%

Енергетична цінність на 100 г: 665 ккал

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі +15 + 20ºC і відносній вологості до 60%.

Вага: 100 грам

Виробник: Shokinag, Німеччина

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Терте какао в калетах Shokinag, 100гр

В наявності
Артикул: 62950
150 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Вегетаріанський продукт Так
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Какао
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, Аерокосмічний пр-т (мин. пр-т Гагаріна), 26-А1
    • Одеса, вул. Європейська (мин. Катерининська), 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору