Кількість
|
Вартість
|
||
|
Термометр для карамелі і фритюру – практичний помічник на кухні. Жорсткий і надійний корпус.
З допомогу харчового термометра можна точно і швидко визначити температуру будь-якого киплячого інгредієнта: води, цукру, різних кондитерських сумішей, джемів, сиропів або фритюрних масел.
Характеристики термометра:
- легко і зручно використовувати;
- є ручка для тримання і затиск на зворотному боці термометра для кріплення до боків каструлі при вимірюванні;
- корпус виготовлений з нержавіючої сталі, тримач з якісного пластику;
- одиниці виміру: °C і °F;
- діапазон температур: від 40°C до 200°C; від 100°F до 400°F (з чітко визначеними точками температури приготування);
- прилад не можна мити в посудомийній машині.
Розміри:
Загальний довжина термометра: 31,7см
Розмір ручки-тримача: 9,7 х 4,6см
Розмір корпусу: 24,4 х 5см
Матеріал: нержавіюча сталь
Виробник: Китай