Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шафрановий сироп - смакова добавка для створення неповноторного смаку різноманітних напоїв і десертів, в тому числі випічки. Сироп надає не тільки приємний смак, а й аромат та золотистий колір.
Виготовляється зі справжнього шафрану.
Застосування:
- як смаковий інгредієнт в випічці;
- для поливки морозива, млинців, мафінів тощо;
- як декордля тортів та тістечок;
- як добавка в креми для смаку та кольору;
- як додаток до коктейлів, смузі, кави;
- як інгредієнт до маринадів і соусів.
Склад: шафран, сироп цукровий, аскорбінова кислота, консервант сорбат калію. Без ГМО.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- жири - 0,01 г
- вуглеводи - 67 г (з них цукор - 62,3 г)
- білки - 0,05 г
Енергетична цінність на 100 г продукту: 357 ккал
Термін придатності: 18 місяців
Умови зберігання: при температурі 5-25С, берегти від прямих сонячних променів.
Виготовлено в Україні.