Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Термометр використовувати тільки для роботи з шоколадом! Термометр спиртовий!

 

Лопатка силіконова з термометром для шоколаду – інноваційна конструкція з подвійною функцією. Дозволяє стежити за важливими температурами плавлення, темперування і робочою температурою шоколаду за допомогою вбудованої лопатки.

Силіконова лопатка з термометром має поділки для оптимальної роботи з кожним видом шоколаду (білим, молочним, чорним) і какао-маслом.

Температура, зазначена на лопатці: від 70 до 150°F.

 

Переваги:

- багатоцільова;

- легкий силікон;

- брудовідштовхуюча поверхня.

 

Обережно:

Не піддавайте скляну трубку різким перепадам температури. Дайте скляній трубці нагрітися до кімнатної температури, перш ніж виймати її з каструлі і чистити. Не кладіть термометр на холодну або вологу поверхню.

 

Відокремлена рідина:

Іноді червона рідина всередині термометра може відділятися, і її необхідно знову з'єднати перед використанням. Зніміть термометр з карти і обережно доторкніться кінцем термометра до долоні. Робіть паузи між дотиками, щоб рідина знову зібралася. Продовжуйте до тих пір, поки в рідині не зникне поділ.

 

Чистка та догляд:

Перед очищенням зніміть скляну трубку термометра зі шпателя. Скляну трубку можна очищати тільки руками, не занурюйте в воду і не мийте в посудомийній машині. Лопатку можна мити в посудомийній машині.

 

Увага! Градуси на термометрі вказані за Фаренгейтом!

 

Основні температури шоколаду:

Оптимальне темперування:

  • Білий 80-82°F (26,6-27,7°С)
  • Молочний 86-88°F (30-31,1°С)
  • Звичайний 87-89°F (30,5-31,6°С)

 

Оптимальне плавлення:

  • Масло какао 90°F (32,2°С)
  • Білий 104°F (40°С)
  • Молочний 104-113°F (40-45°С)
  • Звичайний 113-122°F (45-50°С)
  • Темний 120-124°F (48,8-51,1°С)

 

Розміри:

Довжина х широка частина – 21,4 х 6,4см; довжина з ручкою – 32,8см

 

Термін використання і зберігання: не обмежений

Виробник: США

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Силіконова лопатка з термометром

В наявності
Артикул: 80-300
690 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
додаткові розділи Інструменти для роботи з шоколадом, Інвентар, Все для молекулярної кухні, Кондитерські термометри, Лопатки і палетки, Посуд для кондитера
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору