Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сухі вершки 42% - продукт, що представляє собою дрібний порошок, який виготовляється методом висушування натуральних молочних вершків на сушильній розпилювальній установці. Має білий або кремовий відтінок, приємний молочний смак і аромат.
Користь сухих вершків:
Однією з головних переваг вважається значно довший термін зберігання.
Натуральні сухі вершки мають багатий склад вітамінів та мінералів - завдяки цьому, з їх допомогою, можна вивести з організму токсини, привести в норму діяльність серцево-судинної системи, зміцнити кістки і зуби.
Крім цього, вони менш калорійні, містять менше жиру, в них відсутній холестерин. Без ГМО. Тому люди, які прагнуть схуднути можуть без побоювання додати їх в свій раціон.
Сухі вершки широко використовуються в кулінарії, при виготовленні хлібобулочних, кондитерських виробів і різних напоїв - наприклад, кави і коктейлів.
Вершки застосовуються для приготування різних харчових продуктів, які потрібно збивати: крему для тортів, тістечок і кексів, морозива, а також будь-яких десертів у вигляді мусів.
У промисловому виробництві з їх допомогою готують майонез, йогурти, згущене молоко, заморожену продукцію та напівфабрикати.
Рекомендації щодо застосування:
Розвести сухі вершки досить просто: 100г порошку потрібно залити 300г гарячої води.
Якщо потрібно збити вершки, то використовуйте тільки продукт першого сорту. Змішайте сухі вершки і холодне молоко в рівних пропорціях і збивайте суміш, починаючи з мінімальної швидкості, за допомогою міксера.
На основі сухих вершків можна з легкістю приготувати крем для домашньої випічки. Для цього необхідно змішати між собою 4 столових ложки сухих вершків, з двома склянками води, одним яєчним жовтком і 1 столовою ложкою борошна. Отриману масу збити віночком або міксером, охолодити та використовувати в якості начинки для приготування тортів і бісквітів.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не більше 10°C і відносній вологості не більше 85%.
Вага – 200 грам
Виробник – Україна
літо