Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сорбітол – низькокалорійний замінник цукру, що використовується як в звичайних десертах, так і в продуктах для діабетиків.
Сорбітовий порошок – один з перших цукрових спиртів, який використовується в якості харчової добавки для поліпшення і утримання вологи в їжі; в якості підсолоджувача, емульгатора і згущувача. Він володіє гігроскопічними властивостями, тому захищає продукти від швидкого висихання і затвердіння.
Харчова добавка Е420 являє собою білий дрібний порошок без запаху з приємним смаком, з солодкістю приблизно в 2 рази менше цукру.
Корисні властивості:
Сорбітол не приводить до різких стрибків рівня цукру в крові, благотворно впливає на роботу печінки, мікрофлору кишечника, проявляє жовчогінні і легкі проносні властивості, покращує травлення, зміцнює емаль, запобігаючи руйнуванню зубів.
Застосування:
Його додають при виготовленні кондитерських виробів, випічки, при приготуванні консервованих фруктів і овочів, ягід, морозива, фруктових салатів, безалкогольних напоїв, соків. Використовують в діабетичному і дієтичному харчуванні.
Дозування: по необхідності. У рази менш солодкий, ніж цукор, враховуйте це при складанні рецептури ваших кулінарних шедеврів.
Сорбітол зберігає свій смак при кип'ятінні, тому його можна додавати в продукти, що вимагають кулінарної термічної обробки.
Склад: виготовляється з глюкози шляхом гідрування. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці в щільно-запечатаному пакунку при температурі 20-25°C.
Розчинність в воді: вільно розчинний
Розчинність в спирті: не розчиняється
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 500г
Виробник: Sheerherb, Китай