Кількість
|
Вартість
|
||
|
Солона карамель - це десертна страва, зазвичай із додаванням морської солі.
У кондитерстві солона карамель може використовуватися як основний інгредієнт або як доповнення до інших десертів. Наприклад, солона карамель може бути використана як начинка для шоколадних цукерок, тортів, як топінг для морозива або як доповнення до солодких пирогів і печива.
Склад: вершки молочні 34%, патока, цукор, какао, олія солодковершкова 82%, вода питна, сіль морська, емульгатор соняшниковий, лецитин.
Енергетична цінність на 100г: 2035,92кДж/486,7Ккал
Харчова цінність на 100г:
жири - 26,26г;
вуглеводи - 66,33г;
білки - 1,45 г;
Умови зберігання: у сухому і прохолодному місці, в закритій упаковці, за температури 6-8°C відносної вологості не більше 60%.
Вага: 100 грам
Виробник: Україна