Кількість
|
Вартість
|
||
|
Декор з вафельного паперу - провідний тренд в кондитерському світі вже не один сезон і, без сумніву, він буде популярний ще довго. Їстівні картинки, різні текстури, об'ємні прикраси - межі застосування вафельних листів залежать лише від вашої фантазії.
Пом'якшувач для вафельного паперу - рідкий засіб, призначений для полегшення роботи з їстівним папером.
Завдяки своєму унікальному складу, папір, після нанесення пом’якшувача, стає гнучким, речовина запобігає його розтріскуванню, руйнуванню та іншим пошкодженням.
Застосування:
Ідеально підходить для створення квітів та інших прикрас з їстівного паперу. Також може бути використаний в якості клею для невеликих вафельних елементів.
Упаковка забезпечує зручне використання. Пом’якшувач легко наноситься за допомогою пензля на поверхню вафельного паперу.
Склад: вода, гліцерин, стабілізатор кислотності: лактат натрію, лимонна кислота, рослинне масло, загущувач: ксантанова камедь, консервант: сорбат калію, емульгатор: полісорбат.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, захищеному від попадання світла.
Об’єм – 60 мл
Виробник – Польща, Food Colours