Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для самостійного приготування мастики або поліпшення її властивостей знадобиться Тілоза. Тілоза, повна назва карбоксиметилцелюлоза (КМЦ), є порошкоподібною речовиною, білого або жовтуватого кольору, без смаку і запаху.
Сфера використання:
- для додання міцності дрібним декоративним елементам;
- для склеювання деталей кондитерського виробу;
- в якості основного інгредієнта для приготування мастики;
- як загущувач для крему, мастики, морозива, йогурту і т.д.
Варто купити тілозу (КМЦ СМС) і додати її в мастику, якщо для прикраси десерту потрібні елементи з великою кількістю складних дрібних деталей.
Кондитерська тілоза купити в Україні
Тілоза для мастики має низку переваг:
- Мастика швидше сохне.
- Мастика з Тілозою розкочується в дуже тонкі пласти і не рветься при використанні.
- Висока міцність виробів, в які додано порошок тілози.
- Фігурки з такою мастики краще тримають форму.
- Надає еластичність і пружність масі для ліплення.
У спеціалізованому інтернет-магазині для кондитерів La-Torta ви можете придбати Тілозу від перевіреного виробника (США). Упаковки порошку СМС вистачить для виготовлення понад 6 кг мастики. Щоб зробити замовлення, додайте товар в корзину і дотримуйтесь подальших інструкцій. Доставка по Україні входить в комплекс послуг компанії.
Тілоза (СМС, КМЦ) - порошок для мастики
Для приготування мастики в домашніх умовах необхідно:
- 10 г тілози;
- 1 кг цукрової пудри;
- 17 г желатину;
- 60 мл води;
- 135 г глюкозного сиропу;
- 1 яєчний білок;
- 3 г харчового гліцерину;
- 1 столова ложка вершкового масла.
Щоб надати вже готової мастики пружність і в'язкість знадобиться 1 чайна ложка КМЦ на півкілограма мастики. Чим більше Тілози буде в масі для ліплення, тим міцніші вийдуть фігурки. Варіювати густоту мастики можна за допомогою додавання порошку і холодної води.
Перед застосуванням масу необхідно підігріти до кімнатної температури (можна скористатися мікрохвильовою піччю) і добре розім'яти руками. Додаткові відомості про використання КМЦ можна отримати від консультантів на нашому сайті.