Кількість
|
Вартість
|
||
|
Порошок чорної смородини - виключно натуральний продукт, виготовлений з ягід чорної смородини шляхом сублімації.
Сублімація, як процес, починається з глибокого заморожування продуктів. Потім в вакуумних сушках відбувається виморожування до 92% вологи продукту, від чого, зберігаючи свій природний смак, він стає майже в 10 разів легше початкового.
Засвоєння сублімованої їжі відбувається ще до шлунка, що дозволяє відчути організму ситість і повноту сил після прийняття навіть незначної кількості їжі.
Додаючи сублімовані продукти в випічку і крема, ви отримуєте гарний, насичений колір, приємний смак та аромат.
Даний спосіб виробництва забезпечує:
• найтоншу структуру готового продукту;
• хорошу розчинність в водному та жировому середовищі;
• смакову "другу" ноту (післясмак) готового кондитерського виробу.
Продукт не містить барвників, консервантів, ароматизаторів або генетично модифікованих інгредієнтів.
Застосування в якості:
• смакової добавки в начинки з найніжнішою структурою (для цукерок, морозива, випічки);
• добавки в шоколад, при цьому додатково забарвлює білий шоколад;
• добавки в крем.
Завдяки попередній обробці чорної смородини та використанню сировини виняткової якості, готовий порошок володіє тривалою свіжістю і терміном зберігання.
Порошок може миттєво відновлюватися, а це значить, що ви його можете використовувати для будь-яких цілей і без попередньої обробки.
Склад: смородина 50%, декстроза 50%.
Вага - 50 грам
Виробник - Diana food, Франція