Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерські вершки Zeelandia Rosette – високоякісні ультра-пастеризовані солодкі вершки для збивання. Це замінник натуральних вершків, що отримується з рослинних жирів.
Переваги:
Вершки утримують форму, мають пишну структуру. Смак солодкуватий, характерний для вершків. Прекрасно поєднуються з різними фруктами і наповнювачами.
Використовуються для приготування кремів і мусів, для наповнення тортів, тістечок, фруктових салатів, пудингів, морозива та інших десертів.
Спосіб застосування:
Емульсії рослинних жирів (рослинні вершки) збивати на великій швидкості до повної готовності (збільшуються в обсязі в 3-4 рази). Перед збивання охолодити до +6 +8°C.
Склад: вода, пальмоядрова олія (повністю гідрогенізована) 25%, цукор 12%, молочний білок, емульгатори: Е472b, Е322 (соя), Е472е, стабілізатори: Е460, Е466, Е340, ароматизатор вершковий, барвник: Е160а. Не містить ГМО.
Умови зберігання: зберігати в сухому місці при температурі +4 +20°C. Після відкриття упаковку зберігати в холодильнику при температурі +2 +8°C не більше 5 діб.
Термін зберігання: 12 місяців з дати виготовлення
Тип: рідкі вершки
Колір: білий
Жирність: 25%
Об`єм: 1л
Виробник: Zeelandia