Кількість
|
Вартість
|
||
|
Caselle – новий крем, зроблений із суміші молочних протеїнів та рослинних жирів. Після збивання крем збільшується в об`ємі до 3,5 разів та ідеально підходить для прикрашання кондитерських виробів. Він добре тримає форму при нанесенні та стійкий до заморожування та розморожування у збитому стані.
Збитий крем Caselle має білий колір, глянсовий блиск, однорідну структуру.
Застосовується для прикраси та наповнення різних кондитерських виробів, ідеально поєднується з різними кондитерськими кремами, сухими горіхами і різними кондитерськими добавками.
Спосіб використання: перед збиванням охолодити в холодильнику протягом 24 годин при температурі від +2°С до +8°С. Збивайте на середній швидкості, доки не буде отримано потрібну консистенцію. Надмірне збивання може призвести до розтріскування продукту на кондитерсбкому виробі (збиваються за 3-4 хвилини, створюючи пишну густу консистенцію).
Склад: вода, рослинна олія (повністю гідрогенізована пальмова), цукор, емульгатори: Е472(b), Е322, сорбіт, молочний протеїн, стабілізатори: Е460(і), сіль, регулятори кислотності: Е331, Е339(іі), підсилювачі смаку, барвник: Е160(а). Не містить ГМО.
Калорійність на 100гр продукту: 1272 кДж / 308 Ккал
Поживна цінність на 100гр продукту:
Білки – 0,8г;
Жири – 29,1г;
Вуглеводи – 10,7г
Умови зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці при температруі нижче +20°С. Після розкриття упаковки продукт потрібно накрити та зберігати при температурі від +2°С до +8°С. Використати протягом 3 днів.
Об`єм: 1л
Жирність: 29%
Виробник: Ірландія "Pritchitts"