Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сито застосовується для просіювання сипучих продуктів під час випічки хлібобулочних виробів (борошно, какао, цукрова пудра).
Також вони можуть використовуватися для інших процесів на кухні (перетерти сир, ягоди). Сито запобігає потраплянню дрібних смітинок.
Особливості:
- висока якість, виготовлені з міцної і довговічної нержавіючої сталі;
- не зберігають смаки і запахи продуктів;
- практичні і багатофункціональні;
- прості у використанні.
Догляд: легко миються теплою проточною водою.
Характеристики:
Форма: кругла
Діаметр:
Сито: 17см, висота 4см
Матеріал: нержавіюча сталь
Виробник: Китай
Зверніть увагу! Можливі дрібні незначні виробничі подряпини (не впливають на процес просіювання).