Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сироп глюкози – концентрований водний розчин моносахаридів, отриманих гідролізом і очищенням крохмалю.
Глюкозний сироп найчастіше роблять з кукурудзи, але деякі європейські виробники використовують в якості сировини картопляний крохмаль.
Патока (сироп глюкозний ІГ-42) – безбарвна рідина без домішок, в'язка і липка, як рідкий свіжий мед, приємна на смак, нагадує карамель.
Переваги сиропу глюкози: є потужним засобом проти старіння і черствіння хлібобулочних виробів. Надає кондитерським ласощам блиск та еластичність, добре утримує вологу. запобігає кристалізації цукру. Може використовуватися як підсолоджувач.
Глюкозні сиропи мають дуже низьку гігроскопічність і можуть використовуватися в якості захисної глазурі на карамелі та інших кондитерських виробах, а завдяки своїй в'язкості вони надають продукції таку текстуру, яку зручно жувати. Не містить ГМО.
Застосування:
Використовується як солодка основа для випічки та кондитерських виробів. Підходить для приготування морозива, цукерок, шоколаду, пряників, хліба, зефіру, мармеладу, десертів. Сироп глюкози застосовується при виробництві кондитерської мастики, для зниження кристалізації сахаридів.
Рекомендації до застосування:
Сироп глюкози додається в тісто в пропорції 2-4% до борошна для запобігання черствіння, і в кількості до 8% в кондитерське тісто для зменшення кристалізації цукру.
Сироп глюкози розчинний у воді та плавиться при температурі 60°С. Для отримання бажаної в'язкості і плинності підігрійте сироп, але не нагрівайте його вище 100°С, так як це може призвести до засихання глюкози!
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому, добре провітрюваному приміщенні, подалі від прямих джерел тепла і сонячних променів.
Масова частка декстрозного еквіваленту (ДЕ) – 40,8%; pH – 4,6
Вага – 0,6 кг
Виробник – Україна