Кількість
|
Вартість
|
||
|
Силіконовий кондитерський мішок – обов'язкове придбання кожному кулінарові, практикуючому приготування вишуканих десертів.
Кондитерський мішок виготовляється з харчового силікону, який не вступає в контакт з продуктами і відмінно миється. Матеріал відрізняється еластичністю і м'якістю, яка дозволяє легко створювати красиві візерунки і завитки з крему, збитих вершків, білка.
Переваги:
- міцний;
- багаторазовий;
- легко очищається;
- зручно тримати в руці;
- безпечний.
Кондитерські мішки використовуються для відсадження крему, соусу, мусу, шоколадної глазурі та інших харчових мас в процесі приготування їжі.
Характеристики:
Довжина – 50см
Ширина – 27.3см
Мішок кондитерський для повторного використання
Матеріал – харчовий силікон
Виробник – Китай