Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерський шпатель – незамінний інструмент на кухні господинь і професійних кондитерів.
Великий шпатель використовується для роботи з мастикою, марципаном, а також для шоколадних цукерок, створення мережив з айсінгом, допоможе легко розділити тісто на частини.
Шпатель трапецієподібної форми ідеальний для згладжування крему і надання текстури поверхні торта, для вирівнювання бісквіта перед випіканням. З його допомогою можна надати потрібну форму будь-якому кондитерського виробу.
Характеристики:
Розмір: 24,5 х 18,5 х 14,3 см
Довжина робочого краю: 24,5 см
Довжина краю-ручки: 18,5 см
Матеріал: харчовий пластик
Залежно від налаштувань Вашого екрану, відтінок товару на фото може відрізнятися від реальності!