Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шпатель кондитерський з перфорацією для роботи з шоколадом.
Шпатель для шоколаду – зручний інструмент у вигляді лопатки з вигнутим профілем, виконаний з міцної нержавіючої сталі, а його ручка покрита харчовим пластиком.
Особливості:
Робоча поверхня шпателя має загострення, що є перевагою при розподілі кондитерської маси на частини або знятті готових виробів з холодної або гарячої поверхні.
Конфігурація шпателя є універсальною, що дозволяє використовувати його в роботі з іншими пластичними масами, наприклад, кремом, мастикою, марципаном або ганашем.
Шпатель використовується при виготовленні виробів з шоколаду і шоколадних десертів, з його допомогою можна темперувати масу або вирівнювати її поверхню. А також він зручний для оброблення здобного і хлібного тіста.
Характеристики:
Довжина шпателя: 11см
Ширина шпателя: 7,5см
Матеріал: метал і пластик