Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська глазур приємного зеленого відтінку з насиченим смаком та ароматом лайму.
Шоколадні диски "Лайм" – високоякісна глазур у вигляді «монеток» з високою температурою плавлення, застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги глазурі:
- володіє прекрасними органолептичними властивостями;
- після покриття при нарізці на поверхні виробів не утворює тріщин, має рівне, тонке покриття;
- містить тільки натуральні барвники;
- висока пластичність;
- не вимагає темперування;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Лаймові монетки використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів, для зовнішнього покриття тортів, розпису та декорування десертів, печива, пряників, зефіру, здоби. Підходять для виготовлення і виливки шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас.
Також можна застосовувати в якості наповнювача в різних видах тіста, в кремах, начинках, для морозива, ганашу або вживати як самостійний продукт.
Рекомендації по роботі з глазур'ю:
- Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне, тонке і міцне покриття.
- Рекомендована температура при глазуруванні 42-45°С. Повторний розігрів глазурі не бажаний.
- Робоча температура – 30-35°С.
,
Склад: цукор, жири рослинні, суха молочна сироватка, молоко сухе знежирене, емульгатор (соєвий лецитин), кислота молочна, барвник (спіруліна, куркумін), ароматизатор "Лайм", сіль кухонна. Може містити сліди молочних продуктів, горіхів, арахісу, глютену.
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 4,3 г
- жири - 37,3 г (з них насичені - 34,8 г)
- вуглеводи - 55,9 г (з них цукри - 53,5 г)
- сіль - 0,1 г
Енергетична цінність на 100 г: 577 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості не більше 75% і температурі 18+-5°С. Виключити потрапляння на продукт прямих сонячних променів.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 250 грам
Відхилення від маси: +-10гр
Виробник: ТОВ "MIR", Україна