Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадние диски "Молочні" - високоякісна глазур у вигляді "монеток", з високою температурою плавлення, застосовується для покриття кондитерських виробів.
Переваги глазурі:
- проста і зручна у використанні;
- не потребує темперування;
- має високі органолептичні показники;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Шоколадні диски використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів, для відливання фігурок, декорування, моделювання об'ємних шоколадних прикрас.
Застосовуються як інгредієнт для ганашу, кремів і шоколадної мастики, як наповнювач у різних видах тіста, у тістечках, начинках, десертах, для морозива, а також як самостійна прикраса.
Рекомендації щодо роботи з глазур'ю:
- Високий ступінь подрібнення глазурі дозволяє отримати рівномірне, тонке і міцне покриття.
- Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t=40-42°С.
- Робоча температура: 30-35°С.
- Рекомендована температура при глазуруванні 42-45°С. Повторний розігрів глазурі не бажаний.
Склад: цукор, жир рослинний (олія пальмоядрова повністю гідрогенізована), какао - порошок зі зниженим вмістом жиру 10-12%, сироватка молочна суха, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатори "Шоколад", ванілін. Може містити сліди горіхів, арахісу, глютену.
Поживна (харчова) цінність 100г: білків - 2,5г, жирів - 32.2г, вуглеводів - 56.3г;
Енерг. цінність на 100г: 2238кДж/535ккал.
Умови зберігання: зберігати за температури 18±5°С і відносної вологості повітря не більше 75%.
Вага - 250 грам
Відхилення від маси + -10гр
Виробник: “Мир”, Україна