Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Шоколад Рубін – нові та абсолютно натуральні ласощі, розроблені майстрами шоколадного мистецтва «Barry Callebaut».
Шоколад створений з рубінових какао бобів – без додавання барвників або фруктових ароматизаторів. Володіє інтенсивним фруктовим смаком і характерним червонуватим відтінком.
Рубіновий боб унікальний тим, що в ньому природним чином присутні свіжі ягідно-фруктові та квіткові ноти. Какао-боби поставляються з різних регіонів світу (Бразилія, Еквадор і республіка Кот-д'Івуар). Це четвертий тип шоколаду, який пропонує абсолютно нові смакові відчуття, не гіркі, не молочні та не солодкі, а щось середнє між ягідно-фруктовим смаком і соковитою ніжністю.
З його всебічної плинністю шоколад рубай RB1 ідеально підходить для широкого спектру застосувань. Рожевий шоколад здатний кардинально змінити смак деяких страв і створити натурально рожеву оболонку для цукерок і кексів з дивовижним фруктовим відтінком. Використовується для формування, глазурування і декорування виробів; для мусів, ганашу, соусів і морозива.
Рубі відмінно поєднується зі смаком:
- рожевого шампанського;
- сиру з благородною блакитною пліснявою;
- солоної карамелі.
Текучість: 3 краплі
Склад: цукор, какао-масло, сухе знежирене молоко, сухе молоко, маса какао, емульгатор: соєвий лецитин, кислота: лимонна кислота, натуральний ароматизатор ванілін.
Вміст калорій на 100 г продукту: 562 ккал.
Поживна цінність на 100 г продукту:
- білки - 9.3г
- жири - 35.9г
- вуглеводи - 49г
Умови зберігання: при температурі від +12°С до +20°С та відносній вологості повітря не більше 70% у чистому, сухому і без різких запахів приміщенні.
Термін придатності: 12 місяців.
Вага: 400 грам
Виробник: Бельгія