Кількість
|
Вартість
|
||
|
Strawberry Callebaut – рожевий шоколад, який поєднує в собі солодкий вершково-карамельний смак з яскравим полуничним акцентом, виготовлений на основі білого бельгійського шоколаду Callebaut.
Шоколад випускається в каллетах діаметром 1,5-1,7 см, з додаванням натурального полуничного барвника.
Полуничними каллетами можна замінити будь-який шоколад зі стандартною плинністю. У процесах розтоплення, темперування і охолодження шоколад повністю ідентичний класичному білому шоколаду.
Застосування:
Використовуйте його для ароматизації кремів, мусів, морозива і випічки, для відливання фігурок, для ганашів, помадок та начинки.
Підходить для глазурування та декорування кондитерських виробів, як в натуральному, так і в розтопленому вигляді.
Рецепт теплого кольорового соусу:
- нагріти 100г вершків;
- додати в вершки і залишити танути 100г полуничних Callebaut Callets;
- додати в суміш 20г масла і відразу подати до столу.
Склад: цукор, масло какао 30%, сухе незбиране молоко, емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ароматизатор: ваніль, натуральний барвник.
Плинність: 3 краплі
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, захищеному від світла, вологи, запахів при температурі від 15°C до 18°C.
Вага: 100 грам
Виробник: Callebaut, Бельгія