Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Білий шоколад зі смаком та запахом карамелі є гарним варіантом для декору кондитерських виробів, для приготування цукерок та мусів, для шоколадних фонтанів.
Білий шоколад бельгійської фірми Barry Callebaut відрізняється чудовим смаком карамелі, який нікого не залишить байдужим. Це шоколад чудово підходи для вживання в натуральному вигляді, а також може бути основою для виробів з шоколаду. Крім того, цей шоколад підходить як ароматизатор карамелі в кондитерських виробах.
Шоколад випускається в каллетах, які дуже швидко можна переплавляти, на відміну від шоколадних плиток та блоків. Профіль калет може бути використаний як основа для цукерок, шоколадних фігурок та різних карамельних мусів.
Шоколад білий також непогано підходить для шоколадних фонтанів та фондю, проте тоді до нього слід додати 10% какао-малсу, щоб збільшити його плинність.
Склад: цукор, гідрогенізовані рослинні жири, сухе знежирене молоко (8%), лактоза, емульгатор (Е322 – соєвий лецитин), ароматизатори.
Вага: 2,5 кг
Виробник: Бельгія