Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молочний шоколад - це вид шоколаду, який містить какао-масу, какао-масло, молоко та цукор. На відміну від темного шоколаду, молочний шоколад має солодший та кремовіший смак завдяки високому вмісту молока та цукру.
У молочному шоколаді також міститься менше какао-маси, тому він має світліший колір, м'якшу текстуру і менше гіркоти, ніж темний шоколад. Однак, через більшу кількість молока і цукру, молочний шоколад має менше корисних властивостей, ніж темний шоколад.
Текучість: 3 краплі
Вміст какао-масла: 35%
Склад: цукор, какао-масло, сухе незбиране молоко, какао терте, емульгатор: соя.
Містить сліди фруктового лехітину, натуральний аромат ванілі. Сухі речовини какао 35% мінімум. Сухі речовини молока: 22,4% мінімум.
Алергени: Містить сою та молоко. Може містити сліди горіхів і глютену.
Поживна (харчова) цінність 100г: жири 36,32гр, вуглеводи 51,90гр, білки 6,92гр, сіль 0,17гр. Енергетична цінність (калорійність) 100г: 2364кДж/562ккал. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати за температури не вище 18°С і відносної вологості повітря не більше 60%.
Вага: 200гр
Виробник: Bostani, Бельгія, www.bostanichocolate.com