Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молочний шоколад Ariba – високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.
Шоколад у вигляді діаманту з прекрасно витриманою рецептурою та ідеальним співвідношенням між солодким і гірким смаком.
Шоколад Аріба підходить для приготування ганаша і мусів, для виготовлення декору, цукерок і різноманітних начинок.
Темперування шоколаду ручним способом:
1. Розтопити шоколад до температури 45-50°С, перемішати до однорідного стану.
2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28°С.
3. Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остиглою частиною 1/4 шоколаду.
4. Перемішати до температури 30-32°С.
Рекомендації при темперуванні:
1. Під час темперування – шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
2. В процесі темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
3. При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти і посуд.
4. Для темперування потрібно брати не менше 1 кг шоколаду.
Плинність – 3 краплі
Склад: цукор, какао-масло, сухе молоко, какао-маса, емульгатор (Е322 - соєвий лецитин), ароматизатор натуральний (ваніль).
Вміст какао-продуктів: 32-34%
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 16-20°С та відносній вологості не вище 65%.
Термін придатності – 12 місяців
Вага – 200 грам
Виробник – Італія, Master Martini